VLOERBEDEKKING

Voor Badkamers

Wij begrijpen dat u een badkamer wilt hebben waar u kunt genieten van een heerlijk warme vloer. Ons specialisme kan hier perfect voor worden ingezet. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van vloerverwarming in de badkamer. We verkopen niet alleen in Nederland, maar door de gehele Benelux. Naast vloerverwarming kunt u bij ons ook terecht voor CV ketels, (design) radiatoren, airco’s en alles er omheen. Abnvloerverwarming maakt het voor u mogelijk!

Wilt u genieten van vloerverwarming in uw badkamer? Geef hierin precies de specificaties van uw verwarmingen en vloeren aan, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de offerte en de mogelijkheden te bespreken. Wij leggen graag de vloerverwarming in uw badkamer aan!

Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden met onze producten. Wilt u meer informatie over badkamers vloerverwarming prijzen dan is telefonisch contact natuurlijk ook mogelijk, bel dan naar 06-47996230 / laat een terugbel verzoek of stuur uw vragen per e-mail naar info@abnvloerverwarming.nl