VLOERBEDEKKING

Voor Parket

Op bestaande vloeren met vloerverwarming is ook parket als vloerbedekking mogelijk. Zo kunt u ook met vloerverwarming genieten van de natuur in uw huis. U kunt vloerverwarming uitstekend laten aanleggen onder uw parket. De verwarming is dan fraai uit het zicht verwerkt en geeft de warmte mooi gelijkmatig aan de ruimte af. Een bijkomend voordeel is dat u nooit meer last heeft van koude voeten.

Abnvloerverwarming heeft een ruime ervaring met het verwerken van vloerverwarming onder parket. Wij weten exact hoe u kunt zorgen dat de ruimte zo veel mogelijk warmte opneemt zonder dat het parket krom gaat trekken. Bovendien werken wij met de meest geschikte materialen zodat u zeker weet dat de installatie probleemloos blijft functioneren.

Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden met onze producten. Wilt u meer informatie over parket vloerverwarming prijzen dan is telefonisch contact natuurlijk ook mogelijk, bel dan naar 06-47996230 / laat een terugbel verzoek of stuur uw vragen per e-mail naar info@abnvloerverwarming.nl