PRIJZEN

Bij ABN vloerverwarming zorgen we niet alleen voor beste kwaliteit, maar ook voor 100% laagste prijs! We weten zeker dat we de laagste prijs aanbieden op de markt van vloerverwarming en hier durven we zelfs een garantie aan vast te plakken! Ondanks de lage prijs bieden we toch een hele goede kwaliteit.

Goedkoop is bij ons zeker geen duurkoop!

Wij geloven dat wonen met comfortabele vloer niet duur hoeft te zijn. Vindt u een offerte elders toch goedkoper! Dan passen wij direct onze prijs aan! Zo weet u zeker dat je nooit te veel betaalt. Een tevreden klant komt graag bij ons terug. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze prijzen.

Iedere woning is anders daarom maken wij op elke woning een passend advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte. Om u toch een beeld te geven over onze scherpe prijzen hebben wij voor u een actieprijs opgesteld. Met onze laagste prijsgarantie betaalt u altijd minder.

De prijzen zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Vloerverwarmingsverdeler inclusief energiezuinige A-label circulatiepomp en temperatuurbeveiliging
  • Benodigde meters <MIDI> inverse PE-RT/EVOH/PE0RT 5-lagenbuis! frezen in de bestaande zand/cement en-of anhydride dekvloer
  • 5 jaar systeemgarantie (i.c.m. eigen-pompschakelaar) en zelfs 50 jaar garantie op de buizen waarvan de eerste 10 jaar verzekerd met gevolgschadedekking.
  • Aansluiting van vloerverdeler op cv

Vraag nu offerte aan

Wilt u meer informatie over vloerverwarming prijzen dan is telefonisch contact natuurlijk ook mogelijk, bel dan naar 06-47996230/ laat een terugbel verzoek of stuur uw vragen per e-mail naar info@abnvloerverwarming.nl